Αν μου το λέγατε 3 μήνες πριν δεν θα το πίστευα.

Αν μου το λέγατε 3 χρόνια πριν θα γέλαγα δυνατά.

Αν μου το λέγατε 10 χρόνια πριν, δεν θα καταλάβαινα καν τις λέξεις.

Αλλά τώρα, δηλαδή την Κυριακή 2/4, στις 11 το πρωί, θα μαζέψω όλο μου το θάρρος, το fangirling, τις ερωτήσεις και το καμάρι μου και θα υποδεχτώ την Elena Favilli, συγγραφέα του βιβλίου “Ιστορίες της καληνύχτας για επαναστάτριες” και πολλά, πολλά ακόμα, στη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος ΕΛΣ, στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο του WOW festival της Αθήνας.

Δεν τελείωσα, έχω κι άλλα:

🎉 Το #WOWAthens θα είναι ένα φανταστικό φεστιβάλ για γυναίκες, κορίτσια, θηλυκότητες και για όλους όσους ενδιαφέρονται για την έμφυλη ισότητα και σας προτείνω να ξεχάσετε ό,τι είχατε να κάνετε το τριήμερο 1-3 Απριλίου και να φροντίσετε να είστε όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες εκεί. Να φέρετε και άλλ@ μαζί.

🎁 Η συνομιλία μου με την Elena Favilli δεν εντάσσεται στο day pass του φεστιβάλ, αλλά έχει δικό της ξεχωριστό εισιτήριο. Μόνο που: οι πρώτες/οι 10 που θα συμπληρώσουν αυτή εδώ τη φόρμα με μία τουλάχιστον ερώτηση που θα θέλατε να κάνω στην Elena, θα έχουν μία διπλή πρόσκληση δωρεάν για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Σκεφτείτε ερωτήσεις για τα βιβλία της, για τη δουλειά της, για τη ζωή της, για την ισότητα και τον φεμινισμό, για ό,τι θέλατε πάντα να την ρωτήσετε. Περιμένω.

📒 Να είστε εκεί με τις κόρες σας, τις αδερφές σας, τις ανιψιές σας και τις μαθήτριές σας για να μου δώσετε κουράγιο. Και να φέρετε το βιβλίο της Έλενα, γιατί θα υπογράψει μετά!

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση εδώ: https://www.snfcc.org/WOWRebelGirls

Newsletter

Ενημερώσεις, αποκλειστικότητες, τέτοια.

Σ' ευχαριστώ για την εγγραφή, θα τα πούμε σύντομα!