Αγαπημένοι υπεύθυνοι επικοινωνίας εκδηλώσεων.

Θέλω κάτι να σας πω.
Καταρχάς ότι σας θαυμάζω.
Κάνετε μια πολύ χρήσιμη δουλειά, την οποία ποτέ στην πραγματικότητα δε θα έκανα καλά και γι’ αυτό σας θαυμάζω ακόμα πιο πολύ.
Έχω όμως την αίσθηση ότι ξεχνάτε κάτι.
Υπάρχει ίντερνετ και έξω από το email.
Αξιοποιήστε το.
Όταν στέλνετε ένα ΔΤ για να ανακοινώσετε κάποιο event (πόσω μάλλον μία σειρά από events) δεν είναι φρόνιμο να περιμένετε ότι εγώ ή οι αναγνώστες μου, αν κοινοποιήσω το event,
α) θα καθίσουμε να περάσουμε αμέσως χειρωνακτικά τις ημερομηνίες των εκδηλώσεων που μπορεί να μας ενδιαφέρουν στην ατζέντα ή στο ημερολόγιό μας (ηλεκτρονικό ή άλλο) ώστε να τις θυμηθούμε την κατάλληλη στιγμή ούτε
β) ότι θα θυμηθούμε πως υπήρχε μια εκδήλωση που μας ενδιέφερε εγκαίρως ώστε να μπορέσουμε να κλείσουμε θέση ή να την παρακολουθήσουμε, χωρίς να τη σημειώσουμε κάπου.
Τις περισσότερες φορές, εγώ προσωπικά, προσπαθώ να θυμηθώ κάτι που με ενδιαφέρει σημειώνοντας το email σας στις εκκρεμότητες. Είναι όμως τόσες οι εκκρεμότητες (όχι οι δικές μου, όλων) που τελικά θυμάμαι να ξανανοίξω πάλι το email όταν η εκδήλωσή σας έχει περάσει προ πολλού.
Bottom line: συμπεριλάβετε στο ΔΤ το λινκ για το αντίστοιχο facebook event που έχετε ήδη φτιάξει ή έστω για την ιστοσελίδα όπου είναι αναρτημένα όλα τα events ή ένα κουμπί που θα μας επιτρέπει να περνάμε αυτόματα τα events που μας ενδιαφέρουν στο δικό μας google calendar (υπάρχουν τρόποι, δείτε ας πούμε εδώ).
Ακόμα καλύτερα, κάντε τα όλα αυτά μαζί.
Έτσι θα δούμε αυτό που πρέπει τη στιγμή που πρέπει, θα το θυμηθούμε και θα έρθουμε.
Και όχι μόνο εμείς, κι άλλοι.
ΠΣ. Και μια και τα λέμε: Μη στέλνετε δελτία τύπου σε pdf, δεν μπορεί κανείς να διαδώσει εύκολα την πληροφορία. Μη στέλνετε φωτογραφίες μέσα σε αρχεία word, δεν μπορεί κανείς να τις χρησιμοποιήσει. Και μην ξεχνάτε να στέλνετε φωτογραφίες που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει, γενικώς.

Newsletter

Ενημερώσεις, αποκλειστικότητες, τέτοια.

Σ' ευχαριστώ για την εγγραφή, θα τα πούμε σύντομα!