Θυμάστε τα advent calendars; Αυτά τα χαρτόνια με τις χριστουγεννιάτικες παραστάσεις και τα μικρά κουτάκια/ντουλαπάκια, που άρχιζες να τα ανοίγεις την 1η Δεκεμβρίου και σου είχαν ένα χαζοδωράκι μέσα μέχρι τις 25 (αν δηλαδή κρατιόσουν και δεν τα άνοιγες όλα μαζί τις δύο πρώτες μέρες κι ύστερα προσπαθούσες να τα κάνεις να φαίνονται κλειστά, αλλά δεν είχε ιδιαίτερο νόημα γιατί ήξερες πια τι έχουν μέσα –δεν ήξερες ακόμα το νόημα του delayed gratification, χαζούλι).

Αυτά.

Τα θυμήθηκα τώρα που ήθελα να σας κάνω ένα δώρο -15 βιβλία που μου έχουν έρθει και δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω, εδώ, δικά σας. Σκέφτηκα να σας τα χαρίσω όλα μια κι έξω, αλλά μετά θυμήθηκα το advent calendar και μου άρεσε η ιδέα. Ορίστε, λοιπόν, μένουν τρεις εβδομάδες ως την Πρωτοχρονιά, και κάθε βδομάδα θα κάνουμε μια κλήρωση για πέντε από αυτά τα βιβλία. Μπορείτε φυσικά να πάρετε μέρος σε όλες τις κληρώσεις, αλλά αν κερδίσετε σε κάποια, κάντε λίγο χώρο και για τους υπόλοιπους –κρατήστε το γούρι σας για το φλουρί.

Για την πρώτη βδομάδα, οι τίτλοι είναι:

Στέργια Κάββαλου, Φαμιλιάλ, Μελάνι

Lisa Renee Jones, Αν τολμούσα, Τουλίπα

Blake Crouch, Η πόλη, Διόπτρα

Anne Fortier, Αμαζόνες, Ψυχογιός

Lauren Oliver, Ρέκβιεμ, Ψυχογιός

Για να πάρετε μέρος, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 16/12 –τα αποτελέσματα θα ανακοινώνονται την Τετάρτη και θα ανεβαίνει τότε ο διαγωνισμός της επόμενης εβδομάδας. Καλή επιτυχία!


UPDATE: Η κλήρωση έγινε και νικητές είναι οι Σοφία Σαββουλίδου, Ντίνα Τσακαλίδου, Ελένη Βίσμπα, Κώστας Καρπούζης και Βασίλης Αθανασίου. Ευχαριστώ όλους όσοι πήρατε μέρος, αύριο έρχεται η δεύτερη δόση!

 

Newsletter

Ενημερώσεις, αποκλειστικότητες, τέτοια.

Σ' ευχαριστώ για την εγγραφή, θα τα πούμε σύντομα!