Αν σου άρεσε η συνέντευξη της Κατερίνας Βρανά.

Αν την είχες δει κάποτε στο Λονδίνο και πονάει ακόμα η κοιλιά σου από τα γέλια.

Αν σου έχουν πει τα καλύτερα για κείνη και σ’ έχει φάει η περιέργεια.

Αν δεν έχεις ιδέα για την Κατερίνα Βρανά αλλά πολύ θα ‘θελες ν’ ακούσεις την Idra Kayne.

Αν κάτι από τα παραπάνω, τελοσπάντων, μην κλείσεις τίποτα για το βράδυ του Σαββάτου 19/10, γιατί μπορεί να κερδίσεις τη διπλή πρόσκληση του Art Links, που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα, αρκεί να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα μέχρι τις 14/10 στις 12 τα μεσάνυχτα.

Η πρόσκληση είναι για την παράσταση stand up comedy που δίνει η Κατερίνα Βρανά στα αγγλικά και για τη rock @soul συναυλία της Idra Kayne που θα ακολουθήσει αμέσως μετά.

Go on, treat yourself.

Ποιες θα δεις/ακούσεις:

Κατερίνα Βρανά

Η Κατερίνα Βρανά είναι γέννημα-θρέμα Ελληνίδα που από το 2000 ζει στο εξωτερικό με βάση το Λονδίνο. Το πρώτο της σόλο σόου “Feta with the Queen” απέσπασε πολύ καλές κριτικές και το CNN την κατέταξε στην λίστα «Γυναίκες Κωμικοί Που Πρέπει Να Δείτε». Το σόου της χαρακτηρίζεται ως από τα πιο αστεία, τα πιο έξυπνα και τα πιο επιδέξια στο χώρο της stand-up comedy.

ATT00002

Idra Kayne

H Idra Kayne σπούδασε χορό (κλασσικό και τζαζ), τραγούδι και υποκριτική. Από το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο “Don’t walk away”, το Μάρτιο του 2012 το ομώνυμο single επιλέχτηκε από την Jumping Fish σαν τραγούδι για την άνοιξη 2012. Συμμετείχε στα μιούζικαλ RENT (2012), FAME (2012), ΑΝΝΙΕ (2013), PRISCILLA (2014) κι φωνή της χαρακτηρίζεται από σπάνια ηχοχρώματα για rock & soul ακούσματα.

 

UPDATE: Έγινε η κλήρωση με τη βοήθεια του random.org και τη διπλή πρόσκληση για την παράσταση του Σαββάτου την κέρδισε η Αγγελική Τζαβάρα, σας ευχαριστώ όλους όσοι στείλατε, την Πέμπτη έρχεται κι άλλος διαγωνισμός.

 

Newsletter

Ενημερώσεις, αποκλειστικότητες, τέτοια.

Σ' ευχαριστώ για την εγγραφή, θα τα πούμε σύντομα!